torsdag 10 mars 2011
Fiskbiffar av torsk och räkor
Idag provade jag ett nytt recept på fiskbiffar så här gjorde jag till 4 portioner
300 gr torsk
200 gr skalade räkor
1 ägg
1 knippe dill
salt och peppar
Hacka fisk och räkor grovt i matberedaren.
tillsätt ägg, dill, salt och peppar.
Forma till biffar och stek i smör.
Sås gjorde jag genom att koka räkskalen till en fond.
jag redde den med grädde och smakade av med lite fiskbuljong.
I med massor av dill och smaksatte med citronskal och lite citronsaft.
Till detta serverade jag potatis och sallad.
Jag säger som Maria Montazami MUUMS
Dagens ord: Som man kokar får man äta
kram //Anette
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Ser aptitligt! Tack snälla för receptet, detta ska läggas på minnet.
Ja, det låter jättegott!
Ja, det låter jättegott!
Skicka en kommentar